tisdag 9 september 2008

Initieringsvecka

Den här veckan är initieringsveckan, vilket innebär att vi som kommit hit nu i september måste springa omkring i skolan med skumma dräkter på oss. Min korridors tema är hula-hula, men vi ser tydligen ut mer som nymfer har jag hört. Snygga är vi i alla fall. Men jag längtar tills efter nästa onsdag när man kan ha normala kläder på sig igen... Vi måste göra ett uppträdande på Bakayama (idiotberget), ett litet berg som ligger här i närheten, på ungefär fem minuter. Ingen av oss kan dansa så det kommer väl bli sådär måttligt bra. Men det är ju tradition...



De modiga fyra på väg till skolan för terminens första lektioner. Vi tog en bild med självutlösaren på oss allesammans också, men vi hamnade så långt borta så det blev jättesuddigt tyvärr, för det var en bra bild...

Som sagt, jag längtar tills nästa onsdag.

2 kommentarer:

Bunny sa...

Jag har fastnat helt för din blogg, jag riktigt hoppas att du ska skriva något intressant som jag kan läsa. Du skriver så beskrivande och det är så bra avvägt mellan bra saker och dåliga osv.

Jag tänkte också fråga om du inte kunde berätta om hur det kommer sig att du är i Japan lite mer utförligt, vad du har för förkunskaper i japanska osv. Det vore jätteintressant.

Tack för en väldigt bra blogg. ^^

Maya sa...

Oj, tack! Roligt att höra :) Det där med avvägandet är nog bara en slump...

Jag ska försöka hinna med att skriva en utförligare profil som besvarar just de frågorna, men just nu är jag löjligt upptagen... Förhoppningsvis får jag lite tid över till det snart!

Tack själv; för att du läser ^_~